jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 21 January 2011

Awas lu

hamboi hamboi korang..aku x hupdate sikit kemain lagi cercaan bertubi2 yer...

ko nak tau sebab ape aku x hapdate?


aku busy buat ni ....

bley????

gila ke hapa...sebenarnya akak x bayar brodband lagi sundel..sebab tu lah jarang hupdate.. nak hupdate kat opis boss cerca nanti...PAHAMMMM...

jahanam mulut korang kan...nak kena cili...gitewwwwww....

ok lah..ni ade citer skit...

korang ingat x akan cakap yang ada bangla comel duk sebelah umah akak?
kawan dia lagi comel uollsss...dua tiga menjak ni kawan dia tu duk selalu bertapa kat umah dia...so pintu rumah dia betul2 mengadap dekat tingkap akak...

so ape je akak buat kalau akak bukak tingkap dia leh nampak....

ari tu betul2 kawan dia comel tu duk isap rokok... so akak pun duk lah libas2 rambut.. pose2 bedak skit...pakai baju seksi2..feeling2 bollywood kat dalam bilik bagi dia nampak...blehhh


nak bagi dia perasan lagi akak siap pasang lagu "dola dole devdas...bleh"...akak yang blah kanan tu kalau nak tau...

then uollsss dia perasan akak..dia tengok je akak.. dia senyummm...

ada respon ni...ia datang ke tingkap akak....

dan berkata.....

"Abang u pasang banyak bagus lah lagu"...

sentap....habis pixy akak tepek..dia panggil abang...

ape lagi tutup lagu tutp tingkap...

SENTAP...

rupanya dr pandangan dia akak cuma berwajah ini...matilah...

Let's SHOPPING Uollss!